U Dragačevu protivgradnim strelcima dnevnica 80 dinara

Meštani Dragačeva odlučili su da dobrovoljnim prilozima pomognu protivgradne strelce, pošto opštinske vlasti, kako kažu, to nisu uradile.

Meštani Dragačeva odlučili su da dobrovoljnim prilozima pomognu protivgradne strelce, pošto opštinske vlasti, kako kažu, to nisu uradile.

Oni kažu da vlast prstom nije mrdnula da pomogne njihove komšije koji čitavo leto danonoćno dežuraju i brane useve od grada.

"Sramota je da tim ljudima daju dnevnicu 80 dinara, više bi isprosili za sat vremena na ćupriji. Sakupićemo koliko ko može jer oni brane naše njive, a vlast koja je do juče govorila kako misli o narodu samo da bi zasela u opštinu, treba da bude sramota", rekao je žitelj lučanskog sela Goračići, Radiša Cogoljević.

On kaže da živi od poljoprivrede, budući da uzgaja voće, i ponavlja da je ponuda koja je upućena strelcima sramna.

"Niko ne bi radio taj posao ni za daleko veće pare. Imam četiri hektara jabuke i 70 ari kruške. Ako mi to ubije grad ja ne znam šta da radim", kaže ovaj dragačevski voćar.

Inače, protivgradne strelce sa područja opštine Lučani pozivali su ovih dana iz užičkog radarskog centra tražeći od njih da potpišu ugovore u kojima stoji da je mesečna naknada za njihov rad 2.400 dinara.

  • ST

    19.05.2015 06:08
    Polako...
    Valjda su i zadrti shvatili gde nas ovi vode...
  • Ноле

    18.05.2015 20:09
    Јебем те државо !
  • 18.05.2015 16:54
    Čestitke Vučiću i njegovoj vladi
    Ovo je čak i za vreme hiperinflacije i sankcija funkcionisalo, iako su i tada Vučić i društvo bili na vlasti. Čestitam im, uspeli su i ovo da unište tako da smo jedina država u Evropi bez protivgradne zaštite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija