Napadnuti komunalni policajci

Jedan građanin fizički je napao patrolu komunalne policije u Beogradu, u Sarajevskoj ulici, saopšteno je iz Komunalne policije.

Jedan građanin fizički je napao patrolu komunalne policije u Beogradu, u Sarajevskoj ulici, saopšteno je iz Komunalne policije.

Dvojici policajaca u Urgentnom centru konstatovane su lakše telesne povrede.

Kako se navodi u saopštenju, prilikom povratka sa terena dvojicu komunalnih policajaca u službenom vozilu presreo je nasilnik i iz svog vozila počeo da ih vređa, psuje i preti. Zatim je izašao i jednog policajca udario u grudi, dok je drugom pocepao košulju, da bi se potom vratio u svoje vozilo i počeo da beži ugrožavajući bezbednost učesnika u saobraćaju.

Patrola Komunalne policije uspela je da ga stigne u Bulevaru kralja Aleksandra, kada je nasilnik ponovo, uz psovke, udario jednog policajca, posle čega je savladan i zadržan do dolaska patrole Policijske uprave Vračar.

Protiv bahatog građanina biće podneta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice i narušavanje javnog reda i mira, navodi se u saopštenju.

  • gorki

    20.06.2015 10:25
    kadija te tuži, kadija ti sudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.