Spasao petočlanu porodicu iz jezera

Mustafa Kolenović, čuvar u zaštićenom području Uvca nedaleko vizitorskog centra spasao je pet osoba iz jezera, među kojima su bili trudna žena i maloletno dete.
Mustafa Kolenović, čuvar u zaštićenom području Uvca nedaleko vizitorskog centra spasao je pet osoba iz jezera, među kojima su bili trudna žena i maloletno dete.

"Moj kolega i ja smo začuli povike, par stotina metara od obale i istog trenutka uskočio sam u čamac i krenuo da vidim šta se događa", rekao je Kolenović Tanjugu. On je dodao da je zatekao pet osoba u vodi koje su se davile, dok su im stvari iz čamca, koji je potonuo, plivale oko njih. "Žena je zapomagala da joj spasim dete pokušavajući i sama da mu pomogne, a kasnije sam saznao da je u osmom mesecu trudnoće", naveo je on.

Pored žene i deteta, iz vode je izvukao i njenog supruga, kao i dve starije osobe, za koje pretpostavlja da su mu roditelji.

"Rekli su mi da su iz Užica, a krenuli su u vikendicu, koja se nalazi na drugom kraju jezera, kada je iznenada čamac počeo da se puni vodom i ubrzo potonuo. Srećom sve se dobro završilo, uspeo sam da ih sve izvučem na obalu gde su im nadležne službe ukazale pomoć", naveo je Kolenović.

  • 04.08.2015 09:35
    Lepo.
    Međutim, imati vikendicu u zaštićenom području je svinjarija koja ne može da prođe ni u jednoj civilizovanoj državi. Tako i kod nas na Fruškoj... seljana.
  • Неђо из Кистања

    03.08.2015 14:14
    Херој
    Какав херој човјек! Ал ај кад је фаца нек се прогура на насловне странице сутрашњих дневних новина, између свих тих старлета и сиса.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija