Raspisana poternica za Počučom zbog pretnji Vučiću

Više javno tužilaštvo je raspisalo poternicu za nekadašnjim TV voditeljem i bivšim portparolom PTJ Radomirom Počučom.
Više javno tužilaštvo je raspisalo poternicu za nekadašnjim TV voditeljem i bivšim portparolom PTJ Radomirom Počučom.

Tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal prati sve aktivnosti Radomira Popuče, koji je u bekstvu i protiv koga se vodi i krivični postupak pred Višim sudom po optužnom predlogu tog tužilštva, saopštilo je danas tužilaštvo.

Počuča, javnosti poznat kao nekadašnji voditelj televizije Pink, na svom Fejsbuk profilu "otvoreno je pozivao na ubistvo premijera Aleksandra Vučića", jer je napisao da će "premijer završiti kao komunistički rumunski predsednik Nikolaje Čaušesku", preneli su danas pojedini mediji.

Poternica za njim je raspisana 27. novembra prošle godine, jer izbegava da se pojavi na suđenju koje se protiv njega vodi zbog optužbi da je ugrozio sigurnost "Žena u crnom" pretnjama koje je uputio preko Fejsbuka. Početak tog suđenja je u više navrata odlagan jer se on nije pojavljivao u sudu, a sud je nekoliko puta slao dopise policiji da ga privede, ali on nikada nije pronađen na prijavljenoj adresi.

Počuča se u međuvremenu oglašavao preko Fejsbuka navodeći da je u Ukrajini gde se bori na strani proruskih trupa.

  • biba

    16.09.2015 14:31
    !
    bice izbora !
  • 16.09.2015 12:06
    @Nepokondiren
    Slažem se izneto je samo mišljenje ali tačno tako da to smeta vladajućoj garnituri.Nezadovoljstvo raste.
  • 16.09.2015 11:30
    Kad se pojavi sa ruskim pasošem moći ćete da mu ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.