Članica Saveta za borbu protiv korupcije: Napad na mene je niska i prljava stvar

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović rekla je da fizički napad na nju shvata kao opomenu, posle nedavnog objavljivanja izveštaja o Diposu i pred objavljivanje izveštaja o trošenju javnog novca za reklamiranje u medijima.
Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović rekla je da fizički napad na nju shvata kao opomenu, posle nedavnog objavljivanja izveštaja o Diposu i pred objavljivanje izveštaja o trošenju javnog novca za reklamiranje u medijima.

- Nisam fizički mnogo povređena, ali ako su mislili da ću da stanem, onda neko nije dobro odradio moj profil. Na početku sam trke - izjavila je Miroslava Milenović sajtu Peščanik. Milenović je navela i da joj je žao što nije bila više skocentrisana, i nije zapamtila detalje u vezi sa osobama koje su je napale, ko je kako bio obučen, jer je bila iznenađena.

Navodi da je bila "samo udarena", da je dobila "lajt opomenu", za razliku od Ivana Ninića, njenog bliskog saradnika, koji je krajem avgusta pretučen, a u vezi sa čijim slučajem do sada takođe ništa nije urađeno. Navela je da je sa Ninićem i radila na izveštaju o Diposu.

- Očigledno da je njima mnogo veliki problem da se pronikne u političke strukture koje komanduju ovim prljavim stvarima... Jer ovo je previše nisko i previše prljavo i prosto ne mogu da se odredim prema tome - kaže ona.

Ona je najavla da će novi izveštaj pokazati koliko je tržište oglašavanja u Srbiji koje se plaća javnim novcem. - Veliki je problem što u ministarstvima, agencijama, fondovima, u javnim preduzećima, javni novac je "moj novac" onog koje na čelu te organizacije i tako se ponašaju. U ovom izveštaju se pokazuju veze političkih stranaka koje su na čelu takvih preduzeća i ministarstava kako određene poslove mimo procedura, dovodeći ih do apsurda, daju političkim istomišljenicima. Pričamo o jako velikom novcu i paradoksalno je da se to dešava i u javnim preduzećima koja su gubitaši, koji su na budžetskim jaslima - navela je ona.

Inače, nakon napada, Miroslava Milenović je za N1 rekla da je ranije primetila da je nepoznate osobe prate i da je o tome obavestila Službu za borbu protiv organizovanog kriminala kao i specijalnog tužioca, ali da od tada nije dobila nikakvu informaciju o istrazi.
  • Deterdzent

    23.11.2015 10:49
    "Članica Saveta za borbu protiv korupcije: Napad na mene je niska i prljava stvar"

    Za ocekivati od drzave koja toliko prljava da se nicim oprati ne moze.

    A kad je nesto toliko prljavo onda treba da se menja, zar ne?
  • Vladimir

    23.11.2015 07:54
    Događaj bez premca
    Napad na ovu ženu je događaj bez premca koji ne bi trebao imati konkurenciju u publicitetu.
    ...Da smo normalno društvo.

    Ali, vesti o napadu na nju imaju minimum komentara.

    Sa druge strane, vesti o Severininoj svadbi, vesti o tome koliko muškarac po naučnim standardima treba da izdrži u seksu, prepune su komentara, od kojih oni sa najviše preporuka imaju i preko hiljadu pluseva.

    E pa, sugrađani, ako vas ne zanima kuda se krčmi vaš novac, onda nemojte da se žalite što vam je teško. Nije vam svetska zavera za to kriva. Sami ste krivi. Jer, ponajpre svaki od vas prednjači po društvenoj odgovornosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.