Znak "Obraza" na toalet papiru u Skupštini Srbije

U toaletu Skupštine Srbije danas se pojavio toaletni papir sa znakom zabranjenog desničarskog pokreta Obraz.
U toaletu Skupštine Srbije danas se pojavio toaletni papir sa znakom zabranjenog desničarskog pokreta Obraz.

Jedan od poslanika, koji je želeo da ostane anoniman, poslao je fotografiju na kojoj se vidi rolna toalet papira sa odštampanim znakom Obraza.

"To je spontana reakcija građana i narodnih poslanika na rušilački pohod Obraza proteklog vikenda u Novom Sadu. To je jedan sanitarni proboj medijske blokade", rekao je taj poslanik.

Prema njegovim rečima, pošto je Obraz zabranjena organizacija, to znači da ona praktično ne postoji, pa samim tim i simbol te organizacije ne predstavlja ništa i može biti stavljen bilo gde.

  • 01.12.2015 14:08
    pravo mesto i namena
    prava upotreba Obraza, treba li još neki komentar?
  • ivans

    01.12.2015 13:32
    I ?
    I šta je tu sporno?
  • 01.12.2015 13:30
    posaljite i meni koju rolnu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.