Povređen motociklista na Podbari

Saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen motociklista dogodila se oko 15 časova na uglu Almaške i Temerinske ulice, saznaje 021.rs.

Saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen motociklista dogodila se oko 15 časova na uglu Almaške i Temerinske ulice, saznaje 021.rs.

U Hitnoj pomoći navode da je njihova ekipa izašla na teren kako bi pomogla povređenom 36-ogodišnjaku. On je zadobio povrede glave i ručnog zgloba i prebačen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Prema navodima svedoka, u sudaru su učestvovali skuter i sivi "ford fiesta".

Zbog sudara stvorile su se manje gužve u Temerinskoj ulici.

  • Dragan

    03.12.2015 09:19
    Sta ce biti da se planira semafor da se stavi
    Ja od kada zivim u NS a evo vec 25 godina uvek sam se pitao kako na ovoj raskrsnici nema semafor a na mnogo manje frekvetnim raskrsnicama u gradu Novom Sadu ima semafor gde je tako reci nepotreban.Bas sam sticajem okolnosti 23 novembra ove godine isao peske u grad i prosao Temerinskom ulicom i raskrsnica pre ove je raskrsnica Jovana Cvijica i Gunduliceva i ima semafor a ova nema a ono kod ove kolona koja ceka da predje put.A sto se tice motociklista ja se pitam da li ih uce u auto skolama da se provlace na semaforu izmedju i da se utrkuju sa automobilima.Motor mora da vozi sredinom trake i da oponasa auto a ne da ulazi u mrtav ugao vozacu.TO POLICIJA TREBA DA KAZNI,A NE ONAJ KO NIJE UPALIO FAROVE USRED BELOG DANA NA +45.
  • 02.12.2015 00:12
    Sećam se ove raskrsnice i od pre 40 godina kada je svet u Novom Sadu bio normalan i poštovao propise. I tada je na žalost bila prava noćna mora za preći preko pešačkog ili kolima iz Almaške preći u Dositejevu i obratno. I tada je svake nedelje bilo čukanja ili bi neko bio pregažen. U zadnjih par godina poseban problem je i kada padne noć jer je raskrsnica nikako osvetljena, ništa se ne vidi. A tek kada pada kiša, kao da ti je neko vezao oči. Na toj raskrsnici je još pre 50 godina trebalo postaviti ili semafor ili napraviti kružni tok.
  • пола виагре

    01.12.2015 15:57
    Ко год вози нешто на 2 точка, ова раскрсница је ноћна мора за њега. Ови са 4 и више точкова као да имају 4 и више ногу о нама са 2 точка и 2 ноге ич не воде рачуна

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.