Marko Blagojević postaje direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima

Bivši izvršni direktor Cesida Marko Blagojević od 1. januara će biti direktor novoformirane Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Bivši izvršni direktor Cesida Marko Blagojević od 1. januara će biti direktor novoformirane Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Ova Kancelarija je formirana sredinom novembra, a Vlada Srbije bi tokom ove nedelje trebalo da zvanično imenuje Blagojevića, koji je do sada bio na mestu šefa Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja. Sem njega, kako piše "Blic", u novoj kancelariji će raditi i svih osam zaposlenih koji su do sada bili sa njim u kancelariji za obnovu.

Blagojević nije želeo da komentariše navode o novom imenovanju.

Inače, Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima baviće se unapređenjem objekata javne namene - objektima u zdravstvu, obrazovanju i socijalnoj zaštiti.

Izvor iz Vlade je najavio da od sada neće više resori pojedinačno voditi računa o rekonstrukciji objekata iz svoje nadležnosti, kao što su škole, bolnice, domovi zdravlja i to će sada biti integrisano na jednom mestu i jedinstvenom kasom će rukovoditi Blagojević.

  • stasa

    10.12.2015 15:44
    Ono...kad se lepo zines i liz,liz,liz...sve sto si po***o,pa tako smrdljiv stanes na tezgu!
  • naprd

    10.12.2015 12:14
    zajebancija
    Koji je ovo pad svih mogucih normalnih-moralnih vrednosti jednog drustva, za nevericu.......!!!
  • Šojić

    10.12.2015 12:07
    Propast
    Pa, zar nije trebao biti direktor Direkcije za upravljanje rizicima i ..tralala.. iliti Sektora za vanredne situacije? Pa to je propast ... ko će upravljati padanjem snegova i kiša??
    Ne treba mu ni frizura ni brčići ... isti Šojić !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.