Učenik aktivirao suzavac u školi u Beogradu

U Drugoj ekonomskoj školi na Voždovcu, gde je jutros aktiviran suzavac, policija je izvršila uviđaj, a prema rečima direktora škole Dejana Nedića, suzavac je aktivirao učenik prve godine.

"Za vreme malog odmora, između 8.30 i 8.35, učenik prve godine aktivirao je suzavac.

Odmah smo reagovali i izveli đake u dvorište, pozvali policiju, tužilaštvo, obavestili Ministarstvo prosvete, hitnu pomoć i gradski sekretarijat", rekao je Nedić i dodao da je hitna pomoć ustanovila da nema povređenih.

Prema njegovim rečima, učenik je priznao grešku, ali direktor nije želeo da kaže o kome se radi, budući da je u pitanju maloletno lice.

Nedić je istakao da je policija izvršila uviđaj i da će se obaviti razgovor sa roditeljima učenika koji je aktivirao suzavac. Istakao je da je to prvi put da se tako nešto desilo u školi i da će sankcije svakako uslediti.

"Kada se desi neki prekršaj ovog tipa, roditelji obično ispišu dete, jer je jasno da je priznalo krivicu i nema tu nikakve priče, jer je ugrožena bezbednost 1.000 dece, što više nikada ne sme da se desi", rekao je Nedić.

Predavanja su nakon izvršenog uviđaja u Drugoj ekonomskoj školi nastavljena.

Autor: Tanjug

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija