Zbog snega saobraćaj otežan u celoj Srbiji

Saobraćaj u Srbiji od jutros je usporen i otežan zbog snega, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U nižim predelima snega ima do pet, a u višim predelima i do 10 centimetara. Najviše snega prethodna dva dana palo je na području Dimitrovgrada, Pirota, Zaječara, Negotina, Sjenice, Kuršumlije i Ivanjice.

Upotreba zimske opreme obavezna je na svim putevima u Srbiji. Na mnogim putnim pravcima na snazi je zabrana za šlepere i kamione.

Prema Upravi granične policije, na granicama nema dužih zadržavanja putničkih vozila.  Policija je podsetila da granični prelaz Horgoš dva (Reske) sa Madjarskom otvoren samo za putnička vozila, od sedam do 19 časova.

Iz smera Subotice ka Beogradu jedini izlaz sa državnog puta I A reda broj 1 (autoputa E-75) za Novi Sad je kroz naplatnu stanicu Novi Sad-Sever.

Zbog radova na redovnom održavanju državnom putu I/B reda broj 27, na deonici Zavlake 2 Osečina Pričevići, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će trajati do 16. juna 2016.

Autor: Beta

  • Gavra

    18.01.2016 17:59
    Zorana - gde si ?
    10-20 cm snega blokiralo celu Srbiju ? Ovo je sramota za putare , a za vlast još više ... Zorana vozi džip i može joj se , ali bar magistralne puteve treba solidno održavati .Autoput je Ok , ali kako će "turisti " do planina .? Bio sam u Sloveniji gde oko puteva ima 40 cm snega , ali put je čist do asfalta ! Tamo je normalno da u Januaru pada sneg a kod nas uvek frka ako padne 5 cm ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.