AMSS: Opasnost od jakih bočnih udara vetra

Najjači udari vetra su u južnom Banatu na području Vršca, Banatskog Karlovca, Novog Sada, Požarevca, Velikog Gradišta i Beograda.

Takvi udari vetra mogu biti opasni ukoliko vožnja nije prilagođena, upozorio je AMSS. Stoga se vozači upozoravaju na pojačan vetar u košavskom području i na jake bočne udare koji mogu biti opasni ako brzina nije smanjena. Vidljivost je dobra, magle nema, a slaba kiša povremeno pada jedino na Crnom Vrhu.

U ostalim krajevima Srbije saobraćaj se, zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama i temperaturama koju se iznad proseka za ovo doba godine, odvija nesmetano i bez većih poteškoća.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u Podunavlju i Pomoravlju jak sa olujnim udarima, na jugu Banata još ujutru i pre podne povremeno i orkanskim, krajem dana i u toku noći u slabljenju.

Prema posednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja putničkih vozila.

Autor: Tanjug

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.