RIK odbio da proglasi listu "Složno za Srbiju"

Republička izborna komisija (RIK) odbila je večeras proglašenje Izborne liste "Složno za Srbiju - Narodni savez Glišić - Parović", jer u propisanom roku nisu otklonili uočene nedostatke.

RIK je na istoj sednici izabrao Dragoslava Ljubičanovića za člana RIK-a u proširenom sastavu i Nikolu Jovanovića za njegovog zamenika, kao predstavnike Grupe građana "Zavetnici".

Predsednik RIK-a Dejan Đurđević je rekao da predstavnici izborne liste Složno za Srbiju nisu otklonili nedostatke u ostavljenom roku od 48 sati, pa je Komisija predložila odbijanje proglašenja liste, što je većina članova podržala.

Autor: agencije

  • Stefan

    29.03.2016 22:46
    PatriJote
    Dveri oborile prorusku listu Slozno za Srbiju a glasale za Zukorlicevu listu. Meni ove patriJote nisu jasne?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija