Bane Sanšajn dobio 10 meseci kućnog zatvora

Branislav Bojović, poznat kao Bane Sanšajn, osuđen je danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na 10 meseci kućnog zatvora, u skladu sa sporazumom o priznaju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom.
On je priznao da je neovlašćeno držao 3,9 grama amfetamina i da je prilikom hapšenja napao policajca, pa se nagodio sa tužilaštvom za kaznu kućnog zatvora, a taj sporazum je današnjom presudom potvrdio sud.
 
Ova presuda je pravosnažna jer su se svi odrekli prava na žalbu, rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković.
 
Frontmen grupe "Sanšajn" uhapšen je 6. aprila 2014. zbog sumnje da je posedovao drogu i zbog napada na policajca kome je naneo lake povrede.
 
Autor: Tanjug
  • Marko

    07.04.2016 17:52
    drzava hajducija
    I salter za dilovanje?
  • Nanogica

    06.04.2016 18:44
    Budi tu budi budi tu samo budi tu pored mene ti pored mene ti...
  • Mirko Sundown

    06.04.2016 18:31
    Da sam ja...
    ... bio bih 10 godina u ne-kućnom zatvoru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.