Zoran Babić preuzima "Puteve Srbije"?

Zoran Babić, sada već bivši šef poslanika Srpske napredne stranke, sprema se da preuzme novu funkciju, i to najverovatnije da sedne na čelo "Puteva Srbije".

Babić će na mestu direktora "Puteva Srbije" zameniti Zorana Drobnjaka, čijim radom premijer Aleksandar Vučić u mnogo navrata nije bio zadovoljan, te se često nalazio na udaru javnosti, pogotovo tokom majskih poplava 2014.

Zoran Drobnjak zvanično je v.d. direktor "Puteva Srbije", a u javnosti je poznat po mnogim incidentima zbog kojih su ga mediji često prozivali, a jedan od poslednjihje kada je ostao zavejan u snežnoj mećavi na putu u Čačku.

Drobnjak je, kako piše "Alo", čovek od poverenja još aktuelne ministarke saobraćaja, Zorane Mihajlović, te će biti veoma zanimljivo videti i to da li će ona, nakon eventualne smene Drobnjaka i dolaska Babića na njegovo mesto u "Putevima" ostati na ovoj poziciji ili će dobiti novi resor u kabinetu premijera.

Podsetimo, mandatar za sastav nove Vlade Srbije novinarima je u Nemanjinoj 11 rekao da bi "voleo da Zorana Mihajlović i dalje bude deo Vlade".

Zoran Babić, dosadašnji šef poslaničkog kluba SNS-a u Skupštini Srbije, nije odgovarao na pozive redakcije "Alo", kako bi demantovao ili potvrdio saznanja prema kojima je kandidat za preuzimanje jedne od najodgovornijih pozicija u državi. Zoran Drobnjak takođe nije odgovarao na poruke novinara ovog lista.

  • Mile

    28.05.2016 17:45
    Putevi će biti puni rupa, kao obrazovanje dotičnog vazduplohova.
  • Catastrophy

    26.05.2016 17:06
    Dobro je..
    ..da ne preuzima vazduPlohovni sektor..
  • Georg

    26.05.2016 16:16
    Bolje da ga imenuju za direktora kontrole letenja. Pa da onda ima prave vazduplohove!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija