Silovao i ubio trogodišnju devojčicu, pa policiju odveo do tela

Devojčica Anđelina Stefanović S. (3) iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem.

V. d. direktora policije Vladimir Rebić rekao je da je u okolini Zaječara, u selu Vratarnica, u stravičnom zločinu sinoć silovana, a potom ubijena trogodišnja devojčica.

Zbog sumnje na teško ubistvo, uhapšen je Vladica Rajković (28), kome je određena mera zadržavanja do 48 časova i koji je, u prisustvu tužioca i nakon saslušanja, priznao monstruozni zločin.

Policiji je majka prijavila oko 21.30 nestanak trogodišnje ćerke, koja je bila na rođendanu kod komšinice.

"Policija je odmah započela potragu za devojčicom, ali i za osumnjičenim za koga su gosti na rođendanu izrazili sumnju da je odveo devojčicu", precizirao je Rebić.


 

Nepunih sat vremena kasnije, osumnjičeni je pronađen.

On je policiju odveo do tela devojčice, u šumi, na 600-700 metara od kuće u kojoj je bio događaj.

Novosti nezvanično saznaju da su meštani zamalo linčovali Rajkovića, pošto su saznali da je odgovoran za nestanak devojčice. On ju je silovao, ostavio telo u šumi u blizini autobuske stanice, a potom oprao garderobu u reci i vratio se na proslavu rođendana, pišu Novosti.

  • misterB

    14.07.2016 17:38
    Odgovor "Mrvi" za SMRTNU KAZNU
    Ja sam isto Ateista ali za prave vernike i prave Hriscane, i prastanje ima granica! Ovakvi monstruozni zlocini, pogotovu ponovljeni i bolesnici koji ih cine su trajna opasnost za drustvo a upravo svrha Prava i Zakona je da spreci ponavljanje ovakvih dela a s obzirom da je izlecenje ovakvih bolesnika 100% nemoguce, jer oni mogu privremeno da se primire ali ce im uvek u glavi ostati zelja za cinjenjem slicnih monstruoznih dela jer je njima to genetski ko zna od kog pretka preneto i trajno u mozdanim celijama! S obzirom da nemaju straha od smrti, (kako napisaste), to je jos jedan razlog da se drustvo i zdrava sredina ciste od ovakvih trajnih opasnosti! Zamislite kada se takvi jos razmnozavaju i dobijaju potomke koji ce jednog dana imati iste ili slicne gene! Ja bih bio u stanju presuditi svom sinu smrcu kada bi bio takav- bez imalo kajanja! Ja sam za SMRTNU KAZNU !
  • nepoznat

    12.07.2016 21:42
    za licemerne beskicmenjake
    Stalno ovde neki potenciraju da se ubice i manijaci ne boje smrti, a to nije ni glavna poenta smrtne kazne. Glavna poenta smrtne kazne je eliminacija jedne zveri da ih bude sto manje, eliminacija genetskog otpada.

    Veoma je monstruozno da takva inteligentna gospoda izvrcu poentu kako bi zagovarali mlake kazne...jer su takvi saucesnici zlikovaca samo i samo zato sto izvrcu istinu!
  • opet umilno ime

    12.07.2016 19:36
    kakvi totalni monstrumi
    Opet neko sa umilnim dobrocudnim imenom "Vladica" a zlikovac...toga ima cesto kod nas, valjda zato sto je sve izopaceno pa i imena ljudi su kod suprotnih osoba od znacenja imena...

    Cudno je da se uopste tako malo dete ne vrati sa rodjendana pre 19h...a jos vise da ga neko tek tako odvede u sred dogadjaja punog ljudi...!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.