Ubijeni vlasnik kafića od ranije poznat policiji

Vlasnik kafića u Belvilu Aleksandar S. ubijen je nešto pre 10 sati u tom novobeogradskom naselju.
Ubijen je ispred svog lokala. U njega je pucano nakon što je izašao iz kola i krenuo ka kafiću. 
 
Prema nezvaničnim informacijama, ubica i njegov saučesnik došli su motorom. Ubica je ispalio desetak hitaca i zatim su pobegli.
 
Iz MUP-a navode da je beživotno telo pronađeno oko 9:45 ispred kafića "Pjaca del kafe" u Ulici Jurija Gagarina i poručuju da policija intenzivno radi na tom slučaju.
 
Ima krivični dosije
 
Kako se saznaje, ubijeni je od ranije poznat policiji i ima krivični dosije. Hapšen je zbog trgovine narkoticima i nanošenja teških telesnih povreda.
 
Policija je na Topčideru pronašla zapaljen motor. Pretpostavlja se da su tim motorom ubice pobegle, a onda ga zapalili kako bi uništili dokaze.
 
Pre mesec dana, policija je primila dojavu da je podmetnuta bomba u automobilu, na mestu gde je danas parkiran auto ubijenog. Tada se ispostavilo da je dojava lažna.
  • Bill

    01.08.2016 15:52
    @ Boki NS
    I fantomke! Malo korišćene u neposrednoj okolini hotela "Bristol" u Beogradu...
  • ex chapman

    01.08.2016 13:25
    jadni mi
    jadna zemlja u kojoj su svi zlikovci od ranije poznati policiji, a svi šetaju slobodno, truguju narkoticima, nanose telesne povrede, ubijaju jedni druge i svakog ko im nije simpatičan (što smo zapravo svi mi)! i tako decenijama. i onda se neki čude kad im kažem da svake godine 30.000 ljudi napusti srbiju!
  • @sherloce

    01.08.2016 09:16
    pitanje je sasvim na mestu,ali kod nas poznatost ubice ne menja mnogo na stvari,mozda eventualno bude jos poznatiji...sve dok i njemu slava ne' udari' u glavu,jelte,dodje neki poznatiji i sl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija