Policija privela napadača na Novom Beogradu posle 18 sati potrage

Policija je uhapsila naoružanog muškarca koji je, nakon pucnjave, u četvrtak oko 20 časova, uleteo sa oružjem u jednu zgradu na Novom Beogradu.

Mediji javljaju da je napadač uhapšen iza zgrade. 

Policija se prethodno, nakon što je od sinoć pretraživala soliter, povukla i neposredno pre hapšenja saopšteno je da se istraga seli na drugu lokaciju.

Potraga za naoružanim muškarcem počela je kada je on, nakon pucnjave u četvrtak oko 20 časova, u Jurija Gagarina 213, sa oružjem uleteo u zgradu u istoj ulici sa brojem 241. Jake policijske snage opkolile su soliter, a bili su dovedeni i policajci sa dresiranim psima. Policija je blokirala ulaz u zgradu, a deo policajaca ušao je sa opremom za probijanje vrata.

Ispred zgrade su do nešto posle ponoći bili pripadnici posebne jedinice Policijske brigade pod punom opremom: sa fantomkama, šlemovima, pancirima i dugim cevima. Policajci su pregledali celu zgradu od 14 spratova i 90 stanova, ali nisu našli osumnjičenog. U toku noći specijalne jedinice su se povukle, zajedno sa većim brojem ostalih pripadnika MUP-a, a potraga je nastavljena jutros. 

Drama je počela oko 20 časova kada je muškarac koji je vozio crni BMW počeo da nasumično puca iz vozila i da automobilom udara u druga kola u Ulici Jurija Gagarina, oštetivši najmanje četiri vozila. Posle pucnjave, pobegao je dalje tom ulicom, ali mu je kod broja 213 otpao točak na kolima, pa je nastavio da trči i naoružžan uleteo u zgradu.

Građani su policiji prijavili da je naoružan muškarac ušao u taj soliter, nakon čega su ekipe policije stigle za nekoliko minuta. Navodno, stanari su preko sigurnosne kamere uočili naoružanog čoveka kako ulazi u zgradu, ali nije zabeleženo da je izašao.

Policija je, kako navode mediji, pronašla dva pištolja u automobilu napadača.

  • Veki

    26.08.2016 18:19
    odgovor za Ja
    bas si me slatko nasmejao.
  • Živan

    26.08.2016 15:15
    Baš je ugodno provesti ovako lepu noć napolju, ne razumem zašto se stanari bune...
  • ja

    26.08.2016 15:11
    ha! eto ti sad! trazili ga u zgradi a on sve vreme bio iza nje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.