Policija privela napadača na Novom Beogradu posle 18 sati potrage

Policija je uhapsila naoružanog muškarca koji je, nakon pucnjave, u četvrtak oko 20 časova, uleteo sa oružjem u jednu zgradu na Novom Beogradu.

Mediji javljaju da je napadač uhapšen iza zgrade. 

Policija se prethodno, nakon što je od sinoć pretraživala soliter, povukla i neposredno pre hapšenja saopšteno je da se istraga seli na drugu lokaciju.

Potraga za naoružanim muškarcem počela je kada je on, nakon pucnjave u četvrtak oko 20 časova, u Jurija Gagarina 213, sa oružjem uleteo u zgradu u istoj ulici sa brojem 241. Jake policijske snage opkolile su soliter, a bili su dovedeni i policajci sa dresiranim psima. Policija je blokirala ulaz u zgradu, a deo policajaca ušao je sa opremom za probijanje vrata.

Ispred zgrade su do nešto posle ponoći bili pripadnici posebne jedinice Policijske brigade pod punom opremom: sa fantomkama, šlemovima, pancirima i dugim cevima. Policajci su pregledali celu zgradu od 14 spratova i 90 stanova, ali nisu našli osumnjičenog. U toku noći specijalne jedinice su se povukle, zajedno sa većim brojem ostalih pripadnika MUP-a, a potraga je nastavljena jutros. 

Drama je počela oko 20 časova kada je muškarac koji je vozio crni BMW počeo da nasumično puca iz vozila i da automobilom udara u druga kola u Ulici Jurija Gagarina, oštetivši najmanje četiri vozila. Posle pucnjave, pobegao je dalje tom ulicom, ali mu je kod broja 213 otpao točak na kolima, pa je nastavio da trči i naoružžan uleteo u zgradu.

Građani su policiji prijavili da je naoružan muškarac ušao u taj soliter, nakon čega su ekipe policije stigle za nekoliko minuta. Navodno, stanari su preko sigurnosne kamere uočili naoružanog čoveka kako ulazi u zgradu, ali nije zabeleženo da je izašao.

Policija je, kako navode mediji, pronašla dva pištolja u automobilu napadača.

  • Veki

    26.08.2016 18:19
    odgovor za Ja
    bas si me slatko nasmejao.
  • Živan

    26.08.2016 15:15
    Baš je ugodno provesti ovako lepu noć napolju, ne razumem zašto se stanari bune...
  • ja

    26.08.2016 15:11
    ha! eto ti sad! trazili ga u zgradi a on sve vreme bio iza nje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.