Nestao radnik zimske službe na Ibarskoj magistrali

Radoslav Ognjenović (58) radnik zimske službe preduzeća "Srbija-autoput" nestao je juče oko 11 časova, kada je kamionom napustio baznu stanicu firme na Ibarskoj magistrali.
Zabrinuta porodica od tada nikako nije stupila u kontakt sa njim, a u potragu, kako kažu, uključile su se i Radoslavove kolege. Prema rečima njegovog brata Nenada, slučaj je prijavljen polciji, ali pošto nije još prošlo zvaničnih 48 sati od trenutka nestanka, patrole po zakonu ne mogu da proglase Radoslava za nestalu osobu i uključe se u potragu.
 
"Sa Ibarske magistale krenuo je kamionom do baze na Konjarniku po naftu i nestao. Mobilni telefon je kad-kad dostupan i zvoni, a ne liči na njega da ne javi na telefon, pogotovo da ga nema toliko. Svi smo ga tražili, nema ni kamiona ni njega nigde", kaže brat nestalog, čiji izgled možete pogledati OVDE.
 
On dodaje za "Blic" da Radoslav nije imao nikakve neprijatelje ni dugove, pa čak i da je bio veoma priseban posle nedavnog gubitka koja je zadesila njihovu porodicu.
 
"Žena mu je preminula pre dvadest i pet dana, posle teške bolesti, ali on ostao čvrst. Ima i za koga - ima dvoje dece, troje unučadi i četvrto na putu. Ne bi učinio ništa sebi nažao", poručuje Nenad, apelujući na sve koji su videli Radoslava ili žuti kamion "mercedes sprint" sa brojem BG 554LN jave njemu na 060/6000-432.
  • Neba

    04.01.2017 13:52
    ...
    Samo da ne bude kao sa onim poljakom, a kamion da završi u masi ljudi...
  • vihor

    04.01.2017 08:21
    nas zakon
    naravno da mogu da mu lociraju preko mobilnog gde je , ali zbog naseg glupog zakona od 48h, moraju da cekaju..i taman prodje 48h, kad ono mobilni ugasen jer se ispraznila baterija... :/
  • Boki

    03.01.2017 23:00
    Šta - policija ne može da locira koordinate mobilnog?? Wtf?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.