Nedimović: Ove godine nabavljamo ledolomce

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da su Srbiji potrebna dva ili tri ledolomca koja bi radila pre svega na Dunavu.
On je izrazio očekivanje da će taj problem biti rešen tokom ove godine.
 
Nedimović je za Radio-televiziju Srbije rekao da jedan ledolomac košta tri i po do četiri miliona evra i da je o tome bilo reči i na sastancima Kriznog štaba za vanredne situacije.
 
"Očekujem da će već u toku ove godine ovaj problem biti rešen. Potrebno je i da ti ledolomci imaju multifunkcionalni karakter, da budu isplativi i da se, kada se ne bave tim poslom, bave drugim poslom na rekama", kazao je ministar.
 
Mihajlović: Novac za nabavku jednog ledolomca
 
Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će ove godine Srbija sigurno izdvojiti novac i kupiti bar jedan ledolomac. Ona je kazala da ledolomac košta između 2,5 i tri miliona evra.
 
Navela je da je Srbija "u strašnim privatizacijama izgubila dva ledolomca koja su sada u privatnom vlasništvu i koji ne mogu da se koriste, jer su u lošem stanju".
  • ntn

    20.01.2017 20:05
    Sremci
    Iz vesti se naslućuje da će Nedimović(SM) da otkupi za velike pare od Borovice(RU) dva rashodovana stara ledolomca, a Pinki i imovina mu ostaje gratis!
  • Filip

    20.01.2017 13:55
    @Vojvosadjan
    Imajte srca i razumevanja za njih - ovi šogori nikad nisu videli reku veću od Morave, a nisu se puno ni obrazovali da znaju za Dunav i Tisu. Plovna reka je ipak imaginaran pojam za njih...
  • Delboj

    20.01.2017 12:06
    Znamo se...
    Pošto je nabavka veoma hitna, onda neće biti tendera.
    Ukazuje mi se da je nečiji kum već kupio ledolomce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija