Preminuo mladić koji je pao sa 11. sprata

Miloš M. (28), koji je oko 12.30 pao sa 11. sprata solitera na Novom Beogradu, preminuo je nakon borbe lekara za njegov život.
Prema pisanju "Blica", mladić je u teškom stanju i životno ugrožen kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gde su se lekari borili za njegov život. U MUP-u su naveli da ne mogu sa sigurnošću da tvrde da li je nesrećni mladić skočio sa zgrade ili je pao pod nekim drugim okolnostima sa 11 sprata.
 
Nesrećni mladić je pad preživeo samo pukom srećom jer je pao na drvo koje se nalazi tačno ispred ulaza u zgradu. Drvo je ublažilo njegov pad, ali je grana na koju je pao pukla, pa je udario glavom u beton.
 
Komšije kažu da je samo par sekundi nakon njegovog skoka majka mladića istrčala na terasu zgrade.
 
"Videli smo i njegovu sestru nakon pada. Rekla je da je Miloš pokušao da se ubije. Bila je u potpunom šoku", kažu komšije.
  • alias

    21.01.2017 20:24
    btw
    текст је касније измењен
  • alias

    21.01.2017 18:48
    скочио
    a у тексту се каже да се не зна да ли је скочио или пао? Као и на другом порталу, да не именујем исти.
    Одакле вам инфо да је скочио?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija