Protest penzionera nije otkazan, sutra u 11 časova

Protest sindikata penzionera nije otkazan i biće održan sutra u 11 časova na Trgu Nikole Pašića.
Beta je objavila vest da se protest penzionera otkazuje zbog različitih pritisaka vlasti. Ipak, predstavnici sindikata penzionera u izjavi za N1 tvrde da ta informacija nije tačna i da su oni samo objavili saopštenje o tome da im je sajt blokiran.
 
"Protest nije otkazan. Održava se sutra u 11", rekao je za N1 Jovan Tamburić iz Sindikata vojnih penzionera koji dodaje da nije jasno kako su se pojavile informacije o otkazivanju.
 
Sindikati su naveli da im je blokiran sajt preko kojeg je jedino mogao da obaveštava javnost o svojim aktivnostima.
 
"Nažalost 'snage mraka i haosa' uplašene zbog našeg mitinga blokirale su naš sajt, ali nas to neće sprečiti da sada i ubuduće učinimo sve kako bismo zaštitili ugroženu penzionersku populaciju", ističe se u saopštenju Sindikata penzionera. 
  • Lara

    28.03.2017 12:31
    mungos
    mungos ne s...ri...
    nisam iz otpora, ali pamtim ih dobro...kao juce da je bilo...
    nisam ih volela ni najmanje, kao ni Njega, a ni ovoga sada...
    njihova parola u ovom slucaju mnogo bolje zvuci nego tada...
    GOTOV JE!!!
    SVI NA IZBORE!!!

  • Budući penzioner

    28.03.2017 10:58
    Nije on još svršio
    Nije gotov. Opremio je 400 novih batinaša u policiji, jer očekuje da će mu se dogoditi narod, posle izbora u kojima će pobediti.
    I naravno da je to neizbežno.
    On neće da odstupi od svoje sulude ideje i plana, nema s kime da to sprovede, imamo više neprijatelja nego prijatelja u ovakvoj situaciji, a čitav svet sveukupno srlja u nasilje, otimačinu i propast.
    Prema tome, kad On bude srušen - jer ga narod ne želi, a nije mu dao nijednu mrvu za sve ove godine vlasti, već mu je samo otimao i pretio - e onda će nam najbolja solucija biti podizanje čvrstih zidova oko Srbije, kako makar gladni ne bi bili i kako bi mogli od plodva rada da organizujemo rast porodica i naroda unutar Srbije.
  • Мунгос

    27.03.2017 22:06
    @ Laza, @ Lara, @ Anonimus,
    Тооо, тролови Отпора, јунаци моји.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.