Zapalio firmu jer mu gazda nije dao plate

B.T. iz mesta Jelen Do, radnik firme "Gevis" za preradu voća i povrća iz Požege, zapalio je dve kancelarije preduzeća u kom radi, posle svađe sa vlasnikom koji mu duguje dve plate.
Potom je sačekao policiju, mirno se predao i sproveden je u pritvor. Tužilaštvo će ga najverovatnije teretiti za izazivanje opšte opasnosti.
 
- Sve se dogodilo u četvrtak u popodnevnim časovima. Očekujemo policijski izveštaj da bismo protiv osumnjičenog podneli krivičnu prijavu - rekla je za "Novosti" Jelena Ćurčić, osnovni tužilac.
 
Prema prvim saznanjima, radnik je, očajan zbog besparice, nemoćan da na zakonit način dođe do zarađenog novca, prvo ušao u verbalni sukob sa vlasnikom firme. Nakon toga je po jednoj kancelariji iz kantice prosuo benzin, a zatim je zapalio prostoriju.
 
Vatra se ubrzo proširila i na drugu kancelariju, napravivši štetu od oko 400.000 dinara. Policija i vatrogasci brzo su stigli, čime je sprečeno širenje požara.
  • PETAR

    21.05.2017 07:30
    U APS BRE POSLODAVCI
    Sve poslodavce koji ne isplacuju zarade u APS BRE zbog pljacke i organizovanog kriminala, izazivanje katastrofe i sa njima i poslanici , tuzioci koji ne reaguju zbog pljacke ne pokrecu nikakve postupke isto U APS BREEEEEEEEEE inace ako nastavi ovako eto nam nove revolucije i sve sto ide uz nju
  • Jovan M

    20.05.2017 22:54
    Ako, i treba tako.
    I poslodavac je uzeo Zakon u svoje ruke kada radniku nije isplatio platu. Zato nema skrivanja iza Zakona. Obojica su uradili istu stvar. Poslodavac je još dobro i prošao jer je pokradeni radnik mogao i njega da zapali. Zato radnika treba osloboditi bilo kakve krivice. Sto posto sam siguran da je taj isti poslodavac sa porodicom bio na moru na Malti, na Kipru ili nekom drugom egzotičnom mestu, da živi raslašno i da zato NIJE HTEO, ne nije mogao, nego nije hteo radniku da isplati platu. A radnik se bori za svoj minimalac da prehrani porodicu.
  • đokica

    20.05.2017 20:17
    ZAR NIJE KRENULO SA SKUPŠIINOM
    SRBIJE!??? Te davne 05.oktobra 2000godine!!!!!ZA BOLJI ŽIVOT!!!ALI KOME!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija