VIDEO: Građani Niša naterali pauka Parking servisa da spusti auto

Nezadovoljni građani Niša u Ulici Starca Vujadina preprečili su auto i zatvorili ulicu, opkolili su vozilo Parking servisa, legli ispred njega i primorali ga da spusti podignuti automobil.
Ipak, iz Parking servisa saopštavaju da će građanin svakako morati da plati kaznu, bez obzira što su radnici spustili automobil.
 
Jedan od očevidaca ovog događaja, Milan Manitašević, ispričao je za Južne vesti da je situacija bila "vrlo mučna".
 
"Čim se vozilo Parking servisa pojavilo, vlasnik automobila je sišao i hteo da ga pomeri. Kako oni nisu odustali, vlasnik automobila, inače stariji gospodin, legao je ispred kamiona Parking servisa da ih spreči da mu odnesu automobil. Tada su oni pokušavali da krenu kamionom da bi ga uplašili da ustane", ispričao je Manitašević.
 
Dodaje da je takvo ponašanje radnika Parking servisa izazvalo revolt građana koji su se okupili da podrže komšiju, te da su situaciju smirili policajci, kao i da je automobil potom spušten. 
 
Ipak, iz Parking servisa demantuju da su odustali od intervencije zbog pritiska građana. Kažu da su radili u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja i da nije bilo potrebe da vlasnik vozila leže ispred "pauka".
 
U preduzeću navode da će građanin morati da plati 4.000 dinara. ž
 
  • Мунгос

    23.07.2017 15:47
    @ cane,
    Војвођанер се пише великим почетним словом, В. Нема смисла да вређаш Нацију.
    Исправка, синови терају бајс, тате су колико знам терали бицикле. А татине тате терали Точак, знали су да је то привремено име за велосипед.
    Иначе, ово твоје наведено довикивање, пљување, брложење, све ме то подсећа на једну српску пословицу „Држ'те лопова“.
  • Liman2

    22.07.2017 20:51
    @Đura nekultura
    E Đuro, Đuro, radnici parking servisa su najveća nekulturna STOKA. Pre neki dan su me "ničim izazvanog" sprečili da hitno odem na autobusku stanicu!!!
    Na trotoaru je bio nepropisno parkiran automobil, a PAUK isto tako ga čeka NA TROTOARU!
    Kolovoz slobodan za vozila. Ja ulazim u auto i palim motor, kad pauk takođe izlazi na kolovoz i hoće da podigne taj auto. Izlazim i kažem da se sklone samo da prođem, jer ne mogu od drugog parkiranog auta, pa neka oni nastave. Ignorišu moj zahtev i ja čekam pet minuta njihove "akcije". Naravno, zakasnio sam na autobus!
    http://www.dodaj.rs/image/s3Cm
    Bezobrazna đubrad.
  • cane

    22.07.2017 20:38
    mungos
    vidi sine mungose vojvodjaneri teraju bajs ,a kola parkiraju krkani idu putem umesto pesackom stazom ... u Dunavskoj ulici to je ona u cenru se dovikuju ,pljujupo ulici uzurpiraju sve sto vide a kada se usele u zgradu obavezno ispred vrata naprave brlog ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.