Za poslanike oko 638 miliona dinara

Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja utvrdio je predlog skupštinskog budžeta za 2018. godinu u iznosu od 2,131 milijardu dinara.
Za poslanike oko 638 miliona dinara
Foto: 021.rs
Predlog je upućen Ministarstvu finansija na mišljenje.
 
Tim predlogom za troškove poslanika planirano je oko 638 miliona dinara, dok je za stručne službe Skupštine predviđeno 1,3 milijarde.
 
U okviru skupštinskog budžeta su i sredstva za Republičku izbornu komisiju - za redovan rad komisije u 2018. predviđeno je 29,2 miliona dinara, a za sprovođenje redovnih izbora za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina 128,5 miliona dinara.
 
Na sednici odbora, članovi tog skupštinskog tela iz opozicije kritikovali su što predlog skupštinskog budžeta za narednu godinu niko nije obrazložio, što nije prisustvovala generalna sekretarka Svetislava Bulajić, te što su predlog skupštinskog budžeta dobili, kako kažu, pre 44 sata.
  • av

    15.11.2017 18:42
    av
    a kada ce oni na minimalac a te pare da vrate narodu ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija