Dečak pao sa visine od pet metara, bežeći od psa

Petnaestogodišnji dečak koji je danas propao kroz staklenu kupolu podzemnog prolaza, zadobio je blaži potres mozga i naprsnuće podlaktice, rečeno je u Kliničkom centru u Nišu.
Dečak pao sa visine od pet metara, bežeći od psa
Foto: Pixabay
Beti je rečeno u niškom Kliničkom centru da dečak nema teže povrede i nije životno ugrožen.
 
"Posle kompletne dijagnostike ustanovljeno je da dečak nema teže povrede i nije životno ugrožen. Zbrinut je u poluintenzivnoj nezi Klinike za ortopediju i hirurgiju", kazali su u niškom Kliničkom centru.
 
Bežeći od psa koji ga je jurio u centru Niša, dečak je skočio na jedan od portala staklene kupole, koji se pod njegovom težinom polomio pa je propao u podzemni prolaz.
 
"Čuo sam samo prasak i video dečaka kako pada kroz podzemni prolaz. Pao je glavom i leđima, nadam se da je dobro, ali pao je sa velike visine, ovde sigurno ima više od pet metara", rekao je za agenciju Beta jedan od očevidaca.
 
On je kazao da je dečak pao na sto kafića koji se nalazi ispod kupole, što je donekle ublažilo pad.
  • Stanar

    24.01.2018 11:03
    Dojadilo
    Svaka budala može da kupi psa.
    Onda ga kao malog psića draži i ćuška kako bi što više lajao i branio se, jer je budali simpatično da se mali psić brani.
    Onda taj pas poraste i počne da laje na svaku sitnicu i šušanj u svojoj okolini.
    I to kao jedini pas koji se tako ponaša, u zgradi sa 40 pasa.
    Verovatnu mu smeta i što ga budala ostavlja po 10 sati samog u betonskoj kocki.
    Ali, EU rekla da budala ima svoja ljudska prava, da maltretora okolinu.
    I dok ne budemo imali čvrsta NAŠ zakon za uslove uzimanja pasa - licencu - i uslove napuštanja istih, ogroman broj budala će nas maltretirati sa životnjama nad kojim se iživljavaju. Kao "ljubitelji životinja".
  • NS

    24.01.2018 07:41
    teror lutalica
    Pas je lutalica ali danas imaju veća peava od čoveka i zato imamo teror lutalica na ulicamaNeke grupe su se izborile da ih drže na ulici, zato i ima toliko napadnutih ljudi. Ali zato imaju račun .
  • Dragan

    23.01.2018 23:43
    ?
    Samo nemojte kriviti psa. Kaznite ljude koji napuštaju pse (obično kada shvate da ih treba redovno hraniti i šetati) i sve će se rešiti vrlo brzo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija