Braća poginula na pruzi noseći badnjak

Na železničkom mostu preko reke Morave, nedaleko od železničke stanice Doljevac, putnički voz je danas usmrtio rođenu braću Mihajla (14) i Milana (20) Marića iz sela Orljane.

Na železničkom mostu preko reke Morave, nedaleko od železničke stanice Doljevac, putnički voz je danas usmrtio rođenu braću Mihajla (14) i Milana (20) Marića iz sela Orljane.

Nesreća se dogodila u 13:35 sati u ataru tog sela. Braća su išla po badnjak u šumu i morali su preko mosta da se vrate. Tada je na njih naleteo voz.

Mesto tragedije odmah je blokirala policija. Komisija za istragu vanrednih događaja "Železnica Srbije" je na terenu i radi na utvrđivanju uzroka nesreće.

Nije poznato kako su se braća našla na pruzi u trenutku prolaska voza.
  • 238PE

    08.01.2011 07:31
    Na sirotinju i mis ...
    Kad sam cuo izjavu komsije ocevica,da se ovaj stariji vratio par koraka i zagrlio mladjeg brata...ma samo sto mi srce nije puklo.

    Zalosno,tragicno,svakom normalnom coveku,roditelju,ljudskom bicu .
  • janko

    07.01.2011 10:29
    @Hristovo Uzice
    yalosno sa takvom izjavom, to samo bolestan um moze da smisli
  • 07.01.2011 10:23
    Užas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.