Završetak suđenja za ubistvo Tatona

Izlaganjem završnih reči tužilaštva i odrbrane naredne sedmice će biti okončano suđenje za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, posle čega će sud u roku od tri dana zakazati izricanje prvostepene presude.

Izlaganjem završnih reči tužilaštva i odrbrane naredne sedmice će biti okončano suđenje za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, posle čega će sud u roku od tri dana zakazati izricanje prvostepene presude.

Završne reči zakazane su za utorak i sredu 11. i 12. januara u devet sati pred Višim sudom u Beogradu, a priliku za izlaganje imaće i punomoćnik oštećenih, Tatonovih roditelja.

Četrnaestorici "Partizanovih" navijača, koji se terete da su na smrt prebili francuskog državljanina Tatona 17. septembra 2009. godine u centru Beograda neposredno pred održavanje fudbalske utakmice Partizan-Tuluz, preti kazna zatvora do 40 godina.

Ovo suđenje počelo je sredinom juna i za šest meseci okončan je glavni pretres, na kojem su pored oko 100 svedoka saslušana i dva svedoka pod zaštitom, čiji identitet iz bezbednosnih razloga nije otkriven javnosti, ali i veštaci medicinske struke, trasolozi i psihijatri.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.