Rekonstrukcija Vlade moguća u aprilu

Rekonstrukcija Vlade Srbije trebalo bi da bude sprovedena tokom aprila, i očekuje da će nekoliko ministara biti zamenjeno, piše Danas navodeći da će prethodno, prema neimenovanim izvorima lista, tokom ovog meseca na dnevni red parlamenta doći zakoni iz oblasti odbrane i oni koji se odnose na rad Bezbednosno-informativne agencije.
Rekonstrukcija Vlade moguća u aprilu
Foto: 021.rs
"Verovatno će biti zamenjen ministar finansija Dušan Vujović, zbog zdravstvenog stanja, ministar rada Zoran Đorđević jer se nije najbolje snašao na funkciji, ministar za životnu sredinu Goran Trivan, jer se spekuliše da Socijalistička partija Srbije nije zadovoljna njegovim radom, a nije isključeno da će biti promenjeni i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i ministar sporta Vanja Udovičić", tvrde izvori Danasa.
 
Prema rečima sagovornika lista, u Srpskoj naprednoj stranci još nije doneta odluka ko će biti gradonačelnik Beograda, "ali Siniša Mali i dalje ima velike izglede da ostane na funkciji" i da su šanse "50 prema 50 odsto da Mali ostane na funkciji, ili da ga zameni Irena Vujović".
 
Podsetimo, spekuliše se da će upravo Siniša Mali zameniti Dušana Vujovića na čelu Ministarstva finansija, ali se ne isključuje ni mogućnost da dosadašnji gradonačelnik Beograda postane novi ministar privrede, umesto Gorana Kneževića.
 
Premijerka Ana Brnabić izjavila je nedavno da o rekonstrukciji neće pričati u medijima, "ali ako dođe do rekonstrukcije, biće zasnovana na rezultatima ili na nedostatku tih rezultata".
  • Vule

    15.03.2018 13:07
    liči...
    Menjam trabanta za wartburga, šifra go*no za ...
  • Aha

    15.03.2018 12:25
    Na zgradi Vlade treba da piše "Lokal u pripremi"...
    Znači možemo da očekujemo isti princip u Vladi Vojvodine?
  • Hm

    15.03.2018 10:32
    Pravopis
    Je l' se pravilno kaže "rekonstrukcija vlade" ili "zalivanje fikusa"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.