Imam pretučen u Novom Pazaru van životne opasnosti

Imam Nezir Salihović, koji je u subotu pretučen u Novom Pazaru, nije životno ugrožen i njegovo stanje je stabilno.
Imam pretučen u Novom Pazaru van životne opasnosti
Foto: 021
To je potvrdila za Tanjug portparolka Opšte bolnice u Novom Pazaru Suada Gicić Skenderi. Kako je rekla, Salihović je dobrog opšteg stanja, stabilan je i svestan.
 
"Sinoć je završena kompletna dijagnostika i određena mu je terapija. Zahvaljujući intervenciji dežurne ekipe hirurga i anesteziologa stanje pacijenta danas je, na sreću, stabilno", kaže Gicić Skenderi. 
 
Nezir Salihović, imam iz Bor džamije u novopazarskom naselju Lug, brutalno je pretučen i sa teškim povredama prebačen u bolnicu.  Njega je, nakon molitve, nekoliko muškaraca nedaleko od džamije pretuklo koristeći palice, posle čega su pobegli.
 
Kako se navodi, Rijaset takođe osuđuje "bilo kakvo javno i medijsko optuživanje bazirano na osnovu zlonamernih pretpostavki kojima se želi uneti smutnja među braćom i prijateljima u Islamu i našoj Zajednici".
  • Mile

    25.03.2018 10:47
    Prvi smo u regionu.
  • sremac

    25.03.2018 09:10
    plan
    Otvara se novi front. Bas nam ide.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija