U parlament ušla nova poslanica sa liste DJB, a više nije u tom pokretu

U Skupštini Srbije zakletvu je položila nova poslanica Nada Kostić koja je bila na listi Dosta je bilo.
U parlament ušla nova poslanica sa liste DJB, a više nije u tom pokretu
Foto: 021.rs
Ona dolazi umesto poslanika Miloša Boškovića koji je nedavno napustio taj pokret i vratio mandat.
 
Kostić međutim neće zastupati DJB koji je napustila odmah posle izbora 2016. godine, već će biti samostalna poslanica iako je sada članica DS-a. Ona je rekla novinarima da "ne bi bilo korektno da odmah pristupi nekom poslaničkom klubu pošto je izabrana sa liste DJB".
 
Upitana zašto nije vratila poslanički mandat kada je napustila taj pokret, kazala je da je "bila zaboravila da je na izbornoj listi za Skupštinu i da se iznenadila kada su je pozvali da dođe jer je dobila mandat", pošto je prva sledeća na listi DJB.
 
"Kada sam shvatila da ću biti poslanica, rešila sam da iskoristim priliku da se čuje moj glas, jer su mediji bili zatvoreni za mene, nisam mogla ni da promovišem svoju knjigu, a sednice parlamenta se prenose, pa ću imati priliku da iznesem svoje stavove", rekla je Kostić.
  • ex chapman

    27.04.2018 11:20
    knjiga?
    izvinte jel to ona Nada Kostić, endokrinolog, što je bila ministrica zdravlja u prelaznoj vladi posle 5. oktobra? tada sam i ja bio naivan i verovao da smo konačno krenuli kuda treba. ili sam možda samo toliko jako želeo da verujem da sam sam sebe obmanjivao? kako god bilo tada sam pažljivije pratio politiku, verujući u "moć demokratije", pa se zato sećam i ove doktorke, iako je bila marginalan lik. i tad je nešto menjala partije kad su je njeni ispalili pa smenili
  • Bond008

    26.04.2018 21:28
    Ne razumem
    Kako neko ko je napustio pokret 2016.te i ušao u DS može da uzme mandat DJBa?? Pošto Srbijom vlada SNS mafija a konačno su se udružili DS karteli kao njima najpoželjnija opozicija, svima njima DJB je trn u oku jer je nekorumpiran, bez afrera i čist.Što znači da su nezavisni i spremni da počiste sve kriminalce koje su otele Srbiju od gradjana.Zato i ovo neshvatljivo otimanje poslanika.
  • Boris

    26.04.2018 21:17
    Nisam vratila mandat jer sam htela da reklamiram svoju knjigu.
    E da nam je vise ovakvih. Salim se, ne treba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.