Zabetonirali vrata stana da im ne uđe izvršitelj

Beograđanka Mirjana R. (40) i njen muž bukvalno su zazidali vrata sopstvenog stana u zgradi u Mirijevu kako izvršitelj ne bi mogao da uđe u njihov dom.
Zabetonirali vrata stana da im ne uđe izvršitelj
Foto: Pixabay
Kako javlja "Blic", za danas je bio zakazan osmi pokušaj iseljenja Mirjane iz njenog stana u Ulici Zagrađe, ali je on otkazan pošto izvršioci i policija nisu mogli da pronađu stan. Ili barem njegov ulaz.
 
Izvršiteljka je u pratnji policije oko 11 časova ušla u zgradu, ali je mesto gde su bila ulazna vrata Mirjaninog stana potpuno zabetonirano, ceo zid izgletovan, tako da uopšte ne možete ni da naslutite da se tu unutra nalazi stambena jedinica.
 
Mirjana i njen suprug su se, uz pomoć prijatelja, juče zatvorili u stan i onda ulaz bukvalno zabetonirali.
 
"Sutra ili prekosutra će doći prijatelji da nas 'oslobode'", poručila je iz stana Mirjana.
 
Ispred zgrade ovog prepodneva pojavilo se pedesetak komšija i aktivista Združene akcije "Krov nad glavom", koji su došli da pruže podršku svojoj sugrađanki.
 
Podsetimo, prilikom poslednjeg pokušaja iseljenja, u januaru ove godine, Mirjana se popela na terasu držeći nož u ruci i preteći samoubistvom. Ipak, posle nekoliko sati pregovora, nadležni su odustali od izbacivanja iz stana.
 
U ovom slučaju se radi o klasičnoj prevari gde su investitori prodali stan nekoliko puta, ali je posebno interesantno što je prema svedočenju njenog advokata, Mirjana regularno upisana u katastru kao vlasnica stana.
  • Мунгос

    30.05.2018 12:07
    @ 021,
    Овај ваш „prognanik“ је мало претерао у жестини. Али то ме не љути уопште, ти његови успеси у проналажењу хришћанског идентитета ме чак радују. Само је требало да буде јаснији у оном „запад“. Јер на западу постоје хришћани римокатолици, хришћани протестанти, хришћанске секте мали милион. Није јасно на које је прецизно мислио, да би можда још неко искористио ту погодност очувања хришћанског идентитета, достојанства и части.
    Једино ми не изгледа примерено оно његово са бабом и Турчином, превише то личи на псовку, а то није у реду код неког са културом и западним вредностима. То му дође као када бих се ја интересовао са ким је спавала његова мама, па је после изишао производ.
  • prognanik

    27.05.2018 11:02
    @mungos
    Po tvojim rezonima ne bih rekao da si mungos. Mislim da si gmizavac. Moji su iz Srbije otisli na zapad da bi sacuvali hriscanski identitet dostojanstvo i cast. Tvoji su se poturili. Sa mojom prababom prvu bracnu noć nije spavao Turcin, pa da imam genetske predispozicije da mrzim Srbe preko Dunava. Bog ti na pomoći da se bar malo u istinu i pravdu okrenes.
  • Iliuy

    25.05.2018 13:17
    @Мунгос

    Da li ste ljuti ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.