Poginuo u krađi oluka

Boranin Saša Đ. (24) nastradao je noćas oko jedan sat, kada je pao sa krova zgrade Tehničkog fakulteta u Boru dok je pokušavao da ukrade oluke, potvrđeno je u policiji.

Boranin Saša Đ. (24) nastradao je noćas oko jedan sat, kada je pao sa krova zgrade Tehničkog fakulteta u Boru dok je pokušavao da ukrade oluke, potvrđeno je u policiji.

Njegov pad sa zgrade visoke oko 10 metara snimila je jedna od sigurnosnih kamera koja pokriva ulaze u zgradu. Na snimku druge kamere uočeno je da je oko pola sata iza ponoći mladić prošao sa zadnje strane fakulteta, odakle se popeo na krov.

Pretpostavlja se da se okliznuo na zaleđenom crepu i pao niz kosi krov koji je bio pod snegom. Lekari hitne pomoći došli su na poziv portira fakulteta koji je našao telo mladića i konstatovali su smrt.

Ovo je druga osoba koja je u Boru izgubila život u pokušaju da zaradi prodajući ukradeni otpadni metal. Pre tri godine, nedaleko od zgrade fakulteta, poginuo je šesnaestogodišnji Leonardo M. koji je sa dvojicom drugara pokušavao da sa trospratne zgrade ukrade oluke. Trgovci otpadnog metala u Boru kilogram bakra otkupljuju za 450 dinara.

  • srdjan

    25.01.2011 14:09
    I dokle god budu otkupljivali "trgovci otpadnog materijala" bez ikakve kontrole, dotle će biti i krađa.
  • Vedran

    25.01.2011 13:02
    Nije ljepo radovati se tuđoj smrti, ali u ovom slučaju neka je pao. Kad krade, i treba da ga nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.