Željko Mitrović sumnja da ga je trovao pašenog

Vlasnik kompanije "Pink" Željko Mitrović smatra da je žrtva trovanja, a na listi sumnjivih su sestra njegove supruge Lola i njen muž Zlatko Krmpotić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, pišu danas novine.

Vlasnik kompanije "Pink" Željko Mitrović smatra da je žrtva trovanja, a na listi sumnjivih su sestra njegove supruge Lola i njen muž Zlatko Krmpotić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde. Mitrović je pre 15 dana podneo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog sumnje da ga je trovala. MUP je saopštio da istražuje da li je neko pokušao da ubije Mitrovića, odnosno da preduzima operativne radnje i obavlja informativne razgovore.

- Sada se čeka medicinska dokumentacija iz klinike u Nemačkoj, u kojoj se Mitrović trenutno leči. Ukoliko se tom dokumentacijom potvrdi da je bilo trovanje, pokrenućemo zvaničnu istragu za pokušaj ubistva - rekao je Blicu izvor iz MUP-a Srbije. Analizama koje su obavljene u nemačkoj klinici u Flensburgu, u Mitrovićevoj krvi nađeni su otrovi benzen, olovo i arsenik.

Zašto je vlasnik "Pinka" baš osumnjičio svastiku i pašenoga nije poznato. Mitrović je Krmpotiću zabranio ulazak na sve posede svoje kompanije. Otkaze su u međuvremenu dobili lična sekretarica Željkove žene Milice, njena majka, kao i sekretarica Ivana Vlatkovića, direktora marketinga i drugog čoveka kompanije.

  • samael

    29.01.2011 13:22
    epic failure
    Nemojte me pogresno shvatiti, protiv coveka nemam nista licno ali kad bi se otarasili te persone ja bi reko: GOOD RIDDANCE
  • Paranoja

    28.01.2011 15:33
    se zove ta vrsta bolesti
  • 28.01.2011 09:03
    pri svakom krivičnom delu se postavlja osnovno pitanje :
    KO JE OD POSLEDICE IMAO (mogao imati) KORISTI ?

    Krmpotić ? sekretarice ? lole, čole i ostali ???
    Ne.
    Žena ? Ahaaaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija