Vlada odbila Dinkića

Vlada Srbije nije prihvatila predlog ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića da se kompaniji Gorenje da po 10.000 evra po novootvorenom radnom mestu u fabrici u Zaječaru, prenosi "Danas".

Vlada Srbije nije prihvatila predlog ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića da se kompaniji Gorenje da po 10.000 evra po novootvorenom radnom mestu u fabrici u Zaječaru, prenosi "Danas".

To je prvi put da je vlada odbila da raspravlja o odobravanju subvencija investitorima, piše list i dodaje da se na taj način otvoren sukob između Demokratske stranke i G17 plus preneo na zvaničan teren, čime je sudbina fabrike dovedena u pitanje.

I dnevni list "Blic" prenosi da je problem na relaciji dve stranke kulminirao kada je Dinkić bez dogovora sa partnerima u Vladi Srbije potpisao ugovor sa slovenačkim Gorenjem o izgradnji fabrike u Zaječaru. Taj list navodi da je Dinkić potpisao sporazum sa Gorenjem, iako se ta tačka nije našla na sednici vlade niti postoji saglasnost za to.

  • Milan

    28.01.2011 17:20
    Pukla tikva
    IZBORI IZBORI IZBORI IZBORI IZBORI
  • Mirko

    28.01.2011 10:32
    znam sta bih sa 10K jurosa
    Dinkicu daj meni 10.000 eura, za svako selo u juznoj Backoj, da vidis kako bih ti resio problem nezaposlenosti.
  • Persida

    28.01.2011 08:15
    Veseloooooooooooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.