Devojka izbodena u sudu u Nišu, napadač se ubio

B.S. (50) je perorezom izbo 17-ogodišnju A. M. u vrat tokom ročišta na prvom spratu zgrade Višeg i Osnovnog suda u Nišu, posle čega je popio tečnost za koju se pretpostavlja da je otrovna.
Devojka izbodena u sudu u Nišu, napadač se ubio
Foto: 021.rs
Napadač je preminuo na Klinici za endokrinologiju, nakon što je popio sredstvo za čišćenje, potvrdili su Južnim vestima u Kliničkom centru. "Devojčica je stabilno, kasnije, pošto je maloletna, biće prebačena na Dečju kliniku. Nema veće povrede krvnih sudova vrata i stabilno je, ali je još na opservaciji", rekli su Južnim vestima u Kliničkom centru Niš.
 
Zasad nije poznato da li su napadač i povređena osoba u srodstvu. Novosti pišu da je B. S. (50) izbo nožem devojku A. M. (17) zbog navodnog novčanog duga.
 
Iz Višeg suda su rekli da još nemaju informacija kojim predmetom je povređena niti šta se dogodilo, a uviđaj je u toku. S druge strane, sve što su mogli da kažu iz niške policije bilo je da je incident prijavljen, te da su ekipe na terenu.
 
Kako javlja reporter Južnih vesti, stranke slobodno ulaze i izlaze iz zgrade suda. Zatvoren je jedino desni krak na prvom spratu, gde se nalazi sudnica u kojoj je došlo do napada.  
 
Muškarac je perorez uspeo da provuče pored obezbeđenja kao sitninu u džepu. Objekat je na kratko bio blokiran, i policija nije davala nikome da izađe, pa čak ni sudijama. "Čuli smo samo vrištanje, puno je krvi na prvom spratu, ne znamo šta se tačno dešava", rekli su svedoci na licu mesta.
  • mar

    24.07.2018 06:18
    @vlada
    pa i jeste turska. od mentaliteta, preko obicaja pa sve do izgleda.
  • Nišlija

    23.07.2018 22:36
    @@Jovan Oni nisu u nikakvom srodstvu nego je majka ubodene devojčice radila kao kućna pomoćnica kod dotičnog čoveka.
    Po njegovom ponašanju se vidi da mu je uzor bio onaj vaš austrijanac Fricl koji je mlade žene zakljucavao u podrum, a ne turci.
    Zamolio bi vas koji botujete da poboljšate svoju propagandu. Jedva čekam da vidim tvoje detaljno objašnjenje " u čemu" mi to u Nišu živimo. Hajde da se još malo smejem na gluposti nekog kvazi stručnjaka za Niš.
  • Vlada

    23.07.2018 19:49
    Bravo za genija koji Jug Srbije i Nis poredi sa Turskom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija