Krali telefonske kablove

Četiri osobe sa područja Aranđelovca uhapšene su i uz krivičnu prijavu sprovedene istražnom sudiji zbog sumnje da su krale telefonske kablove, rečeno je u policiji.

Četiri osobe sa područja Aranđelovca uhapšene su i uz krivičnu prijavu sprovedene istražnom sudiji zbog sumnje da su krale telefonske kablove, rečeno je u policiji. Uhapšeni su Saša M. (21) iz Aranđelovca , Bojan L. (24) iz Vrbice, Dragoslav A. (24) i Ivan V. (22) iz Bukovika.

Sumnja se da su oni na području sela Bukovik i Darosava opštine Aranđelovac krali telefonske kablove i preduzeće "Telekom Srbija" oštetili za više stotina hiljada dinara.

Prema navodima policije, u krađu su odlazili noću, kablove sekli "bonsekom" i automobilom Saše M. odvozili ih do kuće Bojana L. U kući Bojana L. u Vrbici, ukradene telefonske kablove sekli su na kraće delove i spaljivali, a bakarnu žicu prodavali na otpadu sekundarnih sirovina.

  • Pera

    28.02.2011 20:46
    Ne kradu se samo kablovi, kradu se i sahtovi, psi, klupe... Najpre bi trebalo kaznjavati one koji te sirovine otkupljuju cime bi se lakse stalo na kraj takvim aktivnostima.
    Beda u koju su nas uvalili nasi politicari je ogromna, a moral je na najnizem mogucem nivou.
    Kako ne zatvorise one sto su nas olaksali za preko 20 miliona evra na ime koriscenja izraelskog satelita? Kada ce se velike ribe naci u mrezi? Oni su krivi za ovaj haos, bedu i neopravdano nisku kupovnu moc.Bravo, uhvaceni su ukrali za 1000e, a kaznice ih oni sto su pokrali milione!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.