Slepu i nepokretnu ženu od 87 godina niko neće da preuzme iz bolnice

Ženu staru 87 godina koja je slepa i nepokretna, niko ne želi već nedeljama da preuzme iz Zdravstvenog centra u Vranju, potvrđeno je "Novostima".
Slepu i nepokretnu ženu od 87 godina niko neće da preuzme iz bolnice
Foto: Pixabay (ilustracija)
Zaposleni na Internom odeljenju brinu o ovoj ženi koja je majka šestoro dece. Kažu da je starica ćutljiva i tužna, ali da oni na sve načine pokušavaju da pozovu decu koja žive u Prvoneku, planinskom delu nadomak Vranjske Banje.
 
Glavna sestra Zdravstvenog centra u Vranju Jasmina Ristić kaže da je rad na ovom slučaju u toku, te da je kontaktiran i Centar za socijalni rad, pišu "Novosti".
 
Zaposleni pričaju da se ovakav slučaj nebrige od strane najbližih ne pamti u ovoj zdravstvenoj ustanovi i da oni veruju da će neko od šestoro dece preuzeti brigu o bolesnoj majci, kojoj je zdravstveno stanje trenutno stabilizovano i nema potrebe za hospitalizacijom.
  • Ns 49

    14.11.2018 04:50
    Davno je bio dobar Japanski film gde stare odvode ili odnose gore na planinu Nakarajama i tamo ih ostavljaju da umru. Kod Crnogoraca je ranije bio sličan običaj.
    Kad ostariš nikome ne trebaš.
  • Mila

    09.11.2018 01:53
    Sta se tu zgrozavate? Da li zna neko gde je Prvonek? Pitanje je da li ta deca tj ljudi imaju luksuz da sebi priuste i odu u bolnicu? I sta ce oni jadni da rade tamo sa tom jadnom zenom? Pa na putu do kuce ima da umre! Da li imaju sta kuci da jedu i cime da se greju?!
  • Crvenkapa

    08.11.2018 16:27
    ???
    Da normalan covek ne poveruje.... Ovo nema ni u najsurovijim bajkama.... Dete, ili deca su duzna na bilo koji nacin svojim roditeljima da obezbede pristoljnu hranu,topao boravak i da nemocni nikad ne budu sami. Sestoro dece,,, da je samo svako posvetio JEDAN DAN U NEDELJI, problem resen, svi srecni i u miru. Ovde je verovatno rec o tesko poremecenim porodicnim odnosima, u kojima definitivno starica ispasta. Ovo je posao Centra za Socijalni rad!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.