DSS: Prekid komunikacija sa B92

Demokratska stranka Srbije (DSS) prekida saradnju i komunikaciju sa Televizijom B92 zbog "prljave medijske kampanje i linča koje ta televizija sprovodi protiv DSS-a", izjavio je funkcioner te stranke Andreja Mladenović.

Demokratska stranka Srbije (DSS) prekida saradnju i komunikaciju sa Televizijom B92 zbog "prljave medijske kampanje i linča koje ta televizija sprovodi protiv DSS-a", izjavio je funkcioner te stranke Andreja Mladenović.

"To znači da se nećemo odazivati na pozive da gostujemo u njihovim emisijama, davati izjave za B92, niti ćemo ih pozivati na konferencije za novinare i događaje u organizaciji DSS-a", rekao je portparol DSS-a Petar Petković. "Isključivi razlog za linč, mržnju i prljavu kampanju B92 je nacionalno odgovorna i državotvorna politika DSS i to što nismo, kao drugi, pristali da prodamo veru za večeru. Linč i mržnja prestali bi kada bi DSS promenio politiku i zalagao se za ulazak Srbije u NATO i bezuslovnu saradnju sa EU i odrekao se Kosova", rekao je Mladenović.

Мatić: Lopovluk ili Srbija

Glavni i odgovorni urednik B92 Veran Matić izjavio je danas da se "stranački interesi i umešanost nekih članova DSS u neodgovorni odnos i pljačku opšteg dobra ne bi smeli mešati sa nacionalnim interesima i državnom politikom".

"Takvo ponašanje DSS je u potpunoj suprotnosti sa zvaničnom politikom i programom ove stranke. Koga to štiti Andreja Mladenović: lopovluk ili Srbiju? Neka se odluči", rekao je Matić.

  • 08.04.2011 23:49
    Gospodo iz DSS-a učinićete nam uslugu time što više nećete gostovati na B92.
    B92 će ostati vrh izveštavanja a vi ćete, nadam se, postati prošlost.DSS i njen vrh u Vojvodini stoji iza prljavih i kriminalnih radnji u svim oblastima(pravosudje,univerzitet,
    zdravstvo,uprava,privreda...).
  • pawlle

    06.03.2011 13:12
    treba celu tu usranu stranku zajedno sa glasacima u zatvor
  • Uncut

    02.03.2011 19:09
    dss...whatt ???
    Nacepili im direktore u Kolubari, pa prekidaju saradnju... aahhahahahahahahaaaaaa, koja marva !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.