U požaru poginula vlasnica azila

U požaru koji je izbio u Baškoj Topoli, u kući u okviru koje je bio i azil za napuštene i zlostavljane životinje, ugušila se vlasnica azila Etela Merk.
U požaru koji je izbio u Baškoj Topoli, u kući u okviru koje je bio i azil za napuštene i zlostavljane životinje, ugušila se vlasnica azila Etela Merk.

Prethodno je na salašu bila isključena struja, zbog duga od 45.000 dinara. Merkova je tražila da se isključenje struje odgodi, jer azil zbrinjava više od 500 pasa i više od 100 mačaka.

Ona se ugušila u požaru koji se desio u kući u kojoj je živela sa svojim sinom. Sin Etele Merk nije boravio na salašu u trenutku požara.

 

  • Merida

    11.03.2011 19:39
    I mi hoćemo u Evropu!
    Nadam se da će se policija i tužilaštvo pozabaviti tragičnom smrću ove plemenite zene koja je za primer bila i ostala mladim naraštajima. A Elektrovojvodina nije dostojna onog "vojvodina" u svom nazivu.
  • janko

    11.03.2011 06:23
    a kuja mila
    da li ce boris i djilas da posete ovaj azil i pripomognu. takvi kao oni ce na dusi da nose ovu plemenitu zenu koja je sa ulica sklonila tolike lutalice
  • ne gurati ovo pod tepih

    11.03.2011 02:31
    Spasiti azil i životinje! Pokrenuti istragu!
    Izgorela je zajedno sa 80 mačaka. Dete joj je ostalo bez jedinog roditelja. Gradonačelnik Bačke Topole je izjavio da će sve pse o kojima je brinula godinama biti ubijeni iako su sterilisani! Umesto žalosti, prva izjava im je kako će azil zatvoriti i preostale životinje pobiti. Na sajtu serbiananimalsvoice.wordpress.com se sumnja u nasilnu smrt tj. insceniran požar da bi se prikrili tragovi zločina. Nemoguće je da 80 mačaka i 350 pasa ne bi grebalo, majukalo, lajalo i probudilo je čim je požar počeo. Novinari bi trebalo da insistiraju da slučaj ne ode u zaborav i da ceo događaj istraži Specijalno tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala. Pamtimo i ko je Simića postavio na čelo Elektrovojvodine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.