Ministar kulture nema fakultet

Novi ministar kulture, informisanja i informacionog društva Predrag Marković nema završen fakultet, piše Press.

Novi ministar kulture, informisanja i informacionog društva Predrag Marković nema završen fakultet, piše Press.

U zvaničnoj biografiji koju je Marković prekjuče dostavio Skupštini Srbije navedeno je da je posle završene paraćinske gimnazije "studirao Fakultet političkih nauka u Beogradu i usavršavao istoriju i kulturu u Madridu i Barseloni". Novi ministar, kadar G17 Plus, izbegao je da kaže da je završio samo gimnaziju, a u polje "zanimanje" napisao je da je "državnik".

Pre funkcije ministra kulture, Marković je bio i predsednik Skupštine Srbije i Skupštine Državne zajednice Srbije i Crne Gore. Bavio se izdavaštvom, a ima objavljene dve knjige i član je PEN kluba.

  • popovi, topovi, lopovi

    12.03.2011 17:05
    Ovom popu treba oobrijati bradu zajedno sa ostalima.
  • zakupac svoje dedovine

    10.03.2011 19:47
    Bolji je od svih ostalih
    Kad vidim kako ovi u vlasti sa fakultetskim diplomama, a i oni sa doktoratima vode svoje resore sramota me je sto sam zavrsio fakultet. Pogledajte samo Dulica: kazu da je lekar specijalista a vodi resor koji nema veze sa njegovom strukom. Pored toga ZNA i to da je naturalna restitucija nemoguca iako to nema veze sa njegovim resorom - ALI IMA VEZE SA RASPRODAJOM OTETE IMOVINE KOJU GRADJANI POTRAZUJU a koju on svojim predlozima zakone olaksava.
    Markovic je bar kao predsednik skupstine poslao cirkularno pismo predsednicima Opstina sa predlogom kako da zastite otetu imovinu do donosenja zakona o naturalnoj restituciji.
    Neki bi ga vise voleli kada bi mu brada vise licila na Marksovu !

  • Novosadjanka

    10.03.2011 07:47
    Bravo za sve komentare. Svaki je na mestu. Kulturan i primeren.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.