Napastvovao i pljačkao Novosađanke na ulici

Novosadska kriminalistička policija traga za Muharemom Mandićem (1976) iz Novog Sada zbog sumnje da je u više navrata na ulici napastvovao i pljačkao Novosađanke.
Novosadska kriminalistička policija traga za Muharemom Mandićem (1976) iz Novog Sada zbog sumnje da je u više navrata na ulici napastvovao i pljačkao Novosađanke. Ne navodi se gde je tačno i kako Mandić napadao, ali se u saopštenju navodi da se tereti za silovanje u pokušaju, nedozvoljene polne radnje i razbojništvo.

Policija moli sve koji na fotografiji prepoznaju osumnjičenog ili su eventualne žrtve da se jave na broj 92 ili 064/892-40-55.

U međuvremenu su u Žablju i Bačkoj Palanci uhapšeni meštani osumnjičeni za razbojništva.

Žabljanin Goran T. (1974) je uhapšen jer je u februaru obio jednu kafanu i dva puta istu prodavnicu u svom selu, a pokušao je da opljačka i jednog meštanina preteći replikom pištolja.
Dva momka iz Bačke Palanke, Milan Đ. i Marko M. su u zatvoru jer se terete da su zajedno opljačkali pet prodavnica, dok je Marko osumnjičen i da je opljačkao pravoslavnu crkvu i jednu sugrađanku u tom mestu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.