Škundrić zatezao oko ostavke?

Ministar energetike Petar Škundrić tvrdoglavo je odbijao da podnese ostavku, tražeći da se prethodno razreši koja ga funkcija čeka u budućnosti.

Ministar energetike Petar Škundrić tvrdoglavo je odbijao da podnese ostavku, tražeći da se prethodno razreši koja ga funkcija čeka u budućnosti.

Škundrić je poslednji od ministara podneo ostavku premijeru - iako su svi obavešteni da u sredu do dva sata podnesu ostavke, on je to učinio u devet uveče, piše "Blic". On nije želeo da podnese ostavku, već da se u parlamentu raspravlja o njegovom razrešenju, što su u Vladi upravo želeli da izbegnu kako bi skratili proceduru, navodi list.

Sve ostavke odavno su bile na stolu kod premijera Cvetkovića, a čekala se samo Škundrićeva. Izvor iz Vlade navodi da je Škundrić "zatezao" jer nije poznato da li će ubuduće biti ambasador u Kini ili će otići na čelnu funkciju u Elektroprivredu. Sagovornici lista tvrde da je vladajuća koalicija trenutno bliža da mu ponudi prvu opciju.

Srbija bi u utorak mogla da dobije rekonstruisanu vladu, najavila je predsednica Skupštine, Slavica Đukić-Dejanović, koja očekuje da poslanici u ponedeljak počnu raspravu o predlogu premijera Mirka Cvetkovića o novim ministrima, da bi odluka o tome mogla da stupi na snagu u utorak.

  • Vasilije

    11.03.2011 19:36
    Shkundric za ambasadora.
    Mislim da je covek stvarno zasluzio, samo ne u Kinu nego u Japan, daj te mu gumene cizme i shlauf i kartu u jednom pravcu, pa nek se prcaka u plicaku ako hoce i 13 sati uzastopno!
  • marko

    11.03.2011 15:24
    moze se
    pa kada Canak moze da uzjase ,, Elektrovojvodinu ,, zasto i Skundric ne bi bio generalni direktor EPSa ,
    prvo je LSV postavila svog kadra zastavnika Tihomira Simica / bivsi clan SPSa i clan Kariceve stranke / na mesto generalnog direktora ,, Elektrovojvodine ,, a zatim i Roberta Kolara bivseg sekretara za kulturu na mesto jednog od direktora ,, Elektrovojvodine ,, ,
    koja je slicnost izmedju kulture i energetike ne znam ???
    tako da sustinske razlike izmedju Canka i Skundrica nema ,
  • Laci

    11.03.2011 11:32
    Sta? Nije dobro radio?
    Po meni, on je, za razliku od ostalih ljigavaca i poslusnika, iskazao bar trunku samopostovanja. Moze li neko od "ogorcenih i uvredjenih" da objasni zasto je trazeno da se podnesu ostavke? Samo ozbiljni odgovori, please.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija