Uhapšen novosadski silovatelj

Novosadska policija uhapsila je juče Muharema Mandića (35) iz Novog Sada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela silovanja, nedozvoljenih polnih radnji i razbojništva.

Novosadska policija uhapsila je juče Muharema Mandića (35) iz Novog Sada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela silovanja, nedozvoljenih polnih radnji i razbojništva. On se sumnjiči da je u noći između 12. i 13. marta u Novom Sadu silovao jednu osamnaestogodišnju devojku.

Novosadska policija je sredinom prošle nedelje objavila sliku Mandića zbog dovođenja u sumnju za napastvovanje i pljačkanje više Novosađanki.

Osumnjičeni je, kako se nezvanično može čuti, presreo devojku u Ulici Stevana Mokranjca 16, nakon što se vratila iz grada gde je bila u izlasku. Napad se dogodio u delu ulice koja nije osvetljena, a silovatelj je uz pretnje devojku naterao da uđe u ulaz.

I ranije osuđivan za silovanje

Mandić je još 1998. godine osuđen na sedmogodišnju robiju zbog silovanja. On je tada na sličan način napastvovao Novosađanke, tako što bi ih presretao na ulici, fizički napastvovao, i pljačkao. Uz sve to, on je 2005. godine osuđen na šest godina zatvora zbog razbojništva.

  • Detelinarac

    18.03.2011 22:02
    Al najgore je sto je on jedan u milion silovatelja samo su njega objavili na vestima,al se trenutno njih stotinu seta ulicama!
  • u ćeliju sa zemunskim klanom

    17.03.2011 19:23
    jedini lek
    ubaciti ga u ćeliju kod legije ili zvezdana na tečaj engleskog jezika
  • Lošmi

    15.03.2011 13:46
    Po meni jedino rešenje je: hemijska kastracija za njegov fiziološki problem, batine 6 puta dnevno pre i posle svakog obroka, za njegov sociološki problem!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija