Jedna osoba poginula, povređena trudnica

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 11 sati kod Čeneja, poginula je Draginja N. iz Srbobrana dok su teško povređena dva putnika, među kojima i trudnica.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 11 sati kod Čeneja, poginula je Draginja N. iz Srbobrana dok su teško povređena dva putnika, među kojima i trudnica.

Udes se dogodio iz za sada nepoznatih razloga, kada su se sudarili "opel korsa" i "fijat punto". Od siline udara, oba vozila završila su u kanalu pored puta.

Kako se saznaje u Kliničkom centru Vojvodine, povređena trudnica je zadržana u stacionaru, a njeno stanje je za sada stabilno. Saobraćaj je na ovoj deonici bio zaustavljen više sati, a oba vozila su poslata na vanradni tehnički pregled.

Više detalja o ovom slučaju biće poznato po okončanju istrage.

  • učenik

    25.03.2011 18:52
    Slava joj, bila je i ostaće zauvek "naša najdraža učiteljica"!
  • TUZAN

    18.03.2011 23:47
    uvek je bila vesela, nasmejana. U ucionici su ostali njeni malisani njena deca za koje se toliko borila da ih izvede do 4 razreda ali eto.. sudbina. SLAVA JOJ
  • Bole

    18.03.2011 08:55
    @Novosađanka
    A koja bi bila svrha da se objavi više podataka, sem da se zadovolji nečija bolesna radoznalost. Nekome se dogodila tragedija, jedna žena je izgubila život a jedna buduča majka je povređena, a vi biste da imate više podataka, da se ima o čemu "divaniti". Iskreno saučešće porodici pokojne Draginje, a mladoj majci želim što skoriji potpun oporavak i da , kada za to dođe vreme, rodi zdravo dete na radost svih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.