Most kod Beške do novembra

Most na Dunavu kod Beške biće pušten u saobraćaj krajem oktobra ove godine, rekao je odgovorni rukovodilac radova Milorad Stevanović.

Most na Dunavu kod Beške biće pušten u saobraćaj krajem oktobra ove godine, rekao je odgovorni rukovodilac radova Milorad Stevanović.

Stevanović je najavio da će delovi mosta koji se nalaze nad samom rekom biti spojeni između 15. i 20. aprila, dok će delovi s jedne i s druge strane obale Dunava biti spojeni između 20. jula i 1. avgusta. Objasnio je da će nakon toga ostati da se urade završni radovi, poput postavljanja hidroizolacije, asfalta, zaštitne ograde i izgradnje pešačkih staza.

Stevanović je rekao da će izgradnja mosta ukupno trajati tri i po godine i dodao da se most u silueti neće razlikovati od susednog starog mosta. Kazao je da će most biti dugačak 2,2 kilometra, što znači da je reč o najdužem mostu preko Dunava u Evropi.

  • lala

    17.03.2011 21:48
    Zar nije bilo 1. januar, pa 1. mart?
  • Deleteboy

    17.03.2011 15:49
    "Objasnio je da će nakon toga ostati da se urade završni radovi, poput postavljanja hidroizolacije, asfalta, zaštitne ograde i izgradnje pešačkih staza."

    do 1 novembra? a koje godine?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija