Devojku mučili i vezali za drvo

Marijana V. (23), radnica u jednom lokalu brze hrane u Beogradu, pronađena je vezana za drvo juče nešto pre osam ujutro.

Marijana V. (23), radnica u jednom lokalu brze hrane u Beogradu, pronađena je vezana za drvo juče nešto pre osam ujutro.

Ovo je drugi put kako je napadnuta za nepunih nedelju dana, a od nje je traženo da "prenese poruku gazdi". Zbog toga se sumnja da je prava meta vlasnik lokala Milan J, koga Marijanini napadači hoće da reketiraju.

Devojku vezanu za drvo video je čovek koji je šetao psa i odmah je pozvao policiju. Bila je obučena, a za drvo je bila vezana pertlama. Ubrzo je stigla Hitna pomoć. Devojku koja je gubila svest, s povredom glave i grudnog koša, prevezli su u Urgentni centar.

Kako saznaje Blic, Marijana je išla na posao kad su je u obližnjoj ulici presrela trojica muškaraca, od kojih jedan u policijskoj uniformi. Oteli su je, mučili oko pola sata, a potom ostavili vezanu za drvo.

Prvi put je napadnuta pre šest dana na autobuskoj stanici. Sačekao ju je jedan muškarac koji je mahao nožem, a potom su došli i drugi, a gazdi je trebalo da prenese poruku da u lokalu bude u 12 sati. Zbog toga što je jedan od napadača bio u policijskoj uniformi proverava se da li se radi o policajcu ili je reč o osobi koja je uniformu samo koristila kako bi lakše prišla devojci.

  • Ja

    30.03.2011 21:49
    Ceo taj kraj je uzas!
    Prostitutke nesmetano vrljaju vec posle 20h uvece, policije ni na vidiku,preoko 2 nedelje pokusaj silovanja u Mokroluskoj u 01h uvece.
  • burga

    30.03.2011 17:56
    ma laže
    gde bi to bio pandur, oni su fini, ne bave se reketiranjem i ne rade za bosove...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.