Uhapšeni dileri ispred škola

U neposrednoj blizini dve novosadske i jedne osnovne škole u Vrbasu uhapšene su četiri osobe kod kojih je pronađena droga, saopštila je novosadska policija.
U neposrednoj blizini dve novosadske i jedne osnovne škole u Vrbasu uhapšene su četiri osobe kod kojih je pronađena droga, saopštila je novosadska policija.

Dvojica su uhapšena u Novom Sadu – kod Marka V. (29) policija je pronašla supstancu za koju se osnovano pretpostavlja da je narkotik, dva noža i ličnu kartu na tuđe ime, a kod Roberta N. (28) heroin. Istovremeno, policija je u Vrbasu uhapsila Jovana V. (32), kod koga je pronašla marihuanu, a kod Željka R. (32) 20 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Protiv uhapšenih biće podnete krivične prijave. Policija je kod novosadskih osnovnih škola uhapsila i Dragana K. (34) i Danijela J. (23) koji se sumnjiče da su opljačkali jednu apoteku.

Akcije u Novom Sadu i Vrbasu izvedene su u okviru akcije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije "Škola bez droge i nasilja". Novosadska Policijska uprava formirala je nekoliko timova zaduženih za suzbijanje nasilja i narkomanije, odnosno trgovine narkoticima u blizini škola.

  • mamaNS

    01.04.2011 06:26
    IMENA SKOLA
    Obavezno napisite koje su skole u pitanju.
  • 31.03.2011 19:26
    zašto se imena punoletnih lica pišu inicijalima. Čemu to, zar i njihov identitet treba štititi ili su nečiji sinovi pa da ne bi ugrozili status i interes roditelja.
  • M

    31.03.2011 13:51
    Privatno?
    Ne mogu da verujem da štite ugled škola. Istina je istina, recite ispred kojih škola se to dogodilo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.