Mladića udario šleper na pešačkom

Novosađanin Vojin V. teško je povređen na pešačkom prelazu na Bulevaru oslobođenja, kod kafea "Vremeplov", kada je na njega naleteo šleper.  
Novosađanin Vojin V. teško je povređen na pešačkom prelazu na Bulevaru oslobođenja, kod kafea "Vremeplov", kada je na njega naleteo šleper. Kako za 021 kaže sugrađanka koja je videla incident, teškaš ga je udario u punoj brzini.

"Gradski autobus je stao da nas propusti, međutim, od njega nismo videli šleper koji nije ni prikočio iako postoji znak pešačkog prelaza. Vojin je prošao pored autobusa i završio pod točkovima ogromnog šlepera, ni sama ne znam kako je ostao živ. Posle desetak minuta je stigla hitna pomoć i on je odvezen", navodi ona.

U Kliničkom centru Vojvodine za sada nisu znali da nam kažu prirodu povreda, kao ni to da li je povređeni sugrađanin u životnoj opasnosti. Prema još nezvaničnim informacijama, vozač šlepera, četrdesetšestogodišnji Goran K. iz Zrenjanina nije imao alkohola u krvi. Podsećanja radi, na ovom istom mestu, krajem jula prošle godine poginuo je dvanaestogodišnji David Dobrijević, kojeg je usmrtio motociklista.

Zanimljivo je da je upravo danas na novosadskim ulicama više policajaca nego inače jer je, kako kažu, porastao broj saobraćajnih nesreća u gradu. (M.S.)

  • novosadjan

    16.04.2011 21:52
    sleper nije stao u redu a biciklista vozio preko pesackog ili gurao to niko ne pominje ja ipak mislim da on mora pregurati bicikli
  • Dukelander

    15.04.2011 14:30
    Na tom mestu treba da postoji podzemni prolaz, kao i na prelazu kod "daltonke", kao na još bar 10 mesta. Ali avaj, skupa je to rabota.
    Vojinu želim da se brzo oporavi.
  • Kupus City

    15.04.2011 09:34
    Raskrsnica bez osvetljenja
    Sad cu malo skrenuti sa teme, ali je prosto neverovatna cinjenica da raskrsnica ulica Rade Kondica i Rumenacke u Futogu uopste nije osvetljena...Znaci toliko je nebezbedna za saobracaj da nikom nije jasno kako je moguce da je jedna takva raskrsnica godinama unazada za celnike gradskog sekretarijata za saobracaj bezbedna...Sve peticije, okupljanja i protesti gradjana nazalost nisu naisli na pozitivan odjek kod gradskih celnika...A deca svakodnveno prelaze tu raskrsnicu na putu do osnovne skole M. Antic,nema ni obelezenog pesackog prelaza...Zamislite kako je nocu tuda preci preko ulice? A o nekoj bezbednosti pricamo...Dok se nazalost ne desi ono najgore...Ali onda je kasno za sve...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.