Prodali stanove, a nisu ih završili

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, posle saslušanja, odredio je jednomesečni pritvor Radojici P. (1968.) i Radmili Đ. (1970.) zbog krivičnih dela zloupotreba službenog položaja i zloupotreba ovlašćenja u privredi.

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, posle saslušanja, odredio je jednomesečni pritvor Radojici P. (1968.) i Radmili Đ. (1970.) zbog krivičnih dela zloupotreba službenog položaja i zloupotreba ovlašćenja u privredi.

Okrivljenima se stavlja na teret da su u periodu od 2003. do 2008. godine, kao direktor i odgovorno lice u preduzeću DOO "NS Bilding KO" iz Novog Sada, kao investitori više stambenih zgrada u Novom Sadu, većem broju kupaca prodali stanove u izgradnji koji nisu završeni. Ukupna pribavljena protivpravna imovinska korist prelazi milion evra, saopšteno je iz suda.

U daljem toku istrage biće saslušano 48 oštećenih kao svedoka, prikupljena potrebna dokumentacija i izvršena odgovarajuća građevinska i finansijska veštačenja.

  • frenki

    04.03.2012 15:28
    katastrofa
    Onim u pap pavla sve najbolje a Mireli puno dece u zivotu i da svi budu na zutom ! Frenki Novi Sad
  • GRBAVICA

    20.08.2011 22:12
    OK
    PANZALOVIĆ JE NAPRAVIO 350 STANOVA I USELIO, A NIJE 50 PA JE UHAPŠEN. ŠTA ĆEMO SA ONIMA ŠTO NIŠTA NISU NAPRAVILI... A ŠTA SA ONIMA ŠTO RADE OD PRLJAVIH PARA...
  • Novosadjanka

    27.04.2011 21:31
    Lela ovo ne zasluzuje.
    Lela ili Radmila ne zasluzuje da bude u zatvoru, kod kuce je ceka dvoje malo dece kojima ne majka potrebna. I oboje su jako dobri, a oni nisu ni prvi a ni poslednji, u ovoj drzavi niko nije posten.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.